Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
"Ebéd" "O" Almás céklasaláta joghurttal

4 adag
529 KJ / adag
cékla600 g
alma400 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
joghurt natur0.4 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A céklát és az almát vékony metéltre vágjuk és összekeverjük. Sózzuk, hozzáadjuk az olajat, a joghurtot és összekeverjük. 600,-
"Ebéd" "O" Almás lilakáposzta saláta

4 adag
1334 KJ / adag
alma200 g
Káposzta Lila400 g
olaj0.12 l
citromlé0.12 l
Só tengeri4 g
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 500,-
"Ebéd" "O" Almás répasaláta

4 adag
463 KJ / adag
Doboz főételes4 db
Sárgarépa400 g
alma400 g
méz40 g
citrom40 g
Só tengeri4 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 750,-
"Ebéd" "O" Almás sárgarépasaláta

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 600,-
"Ebéd" "O" Balzsamos lencsesaláta

4 adag
887 KJ / adag
lencse200 g
paradicsom120 g
mazsola40 g
lilahagyma40 g
szójaszósz0.04 l
Doboz salátás ovál4 db
Saláta jég80 g
olaj l
Ehez az ételhez nincs képünk. 650,-
"Ebéd" "O" Céklasaláta mentával

4 adag
522 KJ / adag
cékla1000 g
Menta12 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A céklát metéltre vágjuk, sózzuk, hozzákeverjük az olajat, és a finomra vágott mentát. 550,-
"Ebéd" "O" Céklasaláta üvegtésztával

4 adag
881 KJ / adag
cékla800 g
olaj0.04 l
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
Üvegtészta80 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!Az üvegtésztát forrásban lévő sózott vízbe tesszük, és a tűzről levéve a vízben 5 percig duzzasztjuk, majd leszűrjük. A céklát vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük, sózzuk, citromlével ízesítjük, olajat adunk hozzá és alaposan összekeverjük. A kitálalt saláta tetejére halmozzuk az üvegtésztát. 500,-
"Ebéd" "O" Csípős káposztasaláta

4 adag
791 KJ / adag
káposzta fejes1000 g
Póré200 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
csípőspaprikakrém0.8 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A káposztát vékony metéltre vágjuk, vagy legyaluljuk. Hozzá adjuk a vékonyra vágott pórét, sót, olajat, citromlevet, és a csípőspaprikát, majd összekeverjük. 600,-
"Ebéd" "O" Csípős uborkasaláta mogyoróval

4 adag
1033 KJ / adag
uborka kigyó800 g
csípőspaprikakrém4 g
Mogyoró földi120 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!Az uborkát karikára vágjuk, sózzuk, hozzákeverjük az olajat és a csípőspaprikakrémet. A tetejére szórjuk a mogyorót. 750,-
"Ebéd" "O" Édeskömény- és ruccolasaláta füge vinaigrette-vel

4 adag
75 KJ / adag
Füge aszalt200 g
alma120 g
vöröshagyma4 g
borecet56 g
Saláta ruccola60 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.Főzzük meg az aprított fügét a vízben. Turmixoljuk össze a fügét, a vízzel, az almalével, az aprított mogyoróhagymával, és az ecettel. Rakjuk egy tányérban a ruccolát és a hosszában felszeletelt édesköményt és locsoljuk meg az öntettel. Harmadik csoport: tálaljuk 84 g gillezett rákkal személyenként Negyedik csoport: tálaljuk 84 g gillezett csirkemellel. 950,-
"Ebéd" "O" Fokhagymás karalábésaláta

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 650,-
"Ebéd" "O" Hárombab saláta

4 adag
771 KJ / adag
Vörösbab80 g
Póré120 g
Zöldbab sárga320 g
Zöldbab zöld320 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
fokhagyma8 g
babérlevél0.4 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A babokat külön külön sós, babérlevéllel fűszerezett vízben megfőzzük, lehűtjük és leszűrjük. A pórét vékony karikákra vágjuk, sózzuk, hozzáadjuk a babokat, az olajat, citromlevet és összekeverjük. 900,-
"Ebéd" "O" Hárombab saláta krémes kapor öntettel

4 adag
1449 KJ / adag
Joghurt gyümölcsös0.08 l
tejföl0.08 l
Kapor0.8 g
fokhagyma6 g
borecet12 g
Vörösbab200 g
csicseriborsó200 g
Zöldbab zöld280 g
Ehez az ételhez nincs képünk.Three bean salad with creamy dill dressing 20 g zsírszegény tejföl 20,25 g zsírmentes natúr joghurt 0,1 g friss kapor 1,5 g ganulált fokhagyma 3 g fehérborecet 98 g bab konzerv 98 g csicseriborsó konzerv 62,5 g friss zöldbab blansírozva Egy tálban keverjük alaposan össze az összes hozzávalót a babokon kívül. Kanalanként rázzuk össze a babokkal. A maradék öntetet kb. 1 hétig tarthatjuk a hűtőszekrényben. Harmadik csoport: adjunk hozzá 1,5 g sót. 950,-
"Ebéd" "O" Kefíres céklasaláta

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 500,-
"Ebéd" "O" Kukoricasaláta lime-os, korianderes öntettel

4 adag
870 KJ / adag
Doboz főételes4 db
Só tengeri8 g
koriander4 g
Lime40 g
kukorica csemege600 g
narancs80 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 650,-
"Ebéd" "O" Lilahagymás gombasaláta

4 adag
68 KJ / adag
gomba (barna csiperke)40 g
Gomba laska80 g
Só tengeri12 g
petrezselyemzöld4 g
lilahagyma40 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 600,-
"Ebéd" "O" Marinált olasz fehérbab- és zellersaláta bazsalikommal

4 adag
1543 KJ / adag
Fehérbab400 g
Zellerszár160 g
petrezselyemzöld60 g
Kaliforniai paprika120 g
Balzsamecet0.04 l
Doboz főételes4 db
fokhagyma4 g
bazsalikom4 g
Só tengeri8 g
bors0.4 g
Ehez az ételhez nincs képünk.Marinated italian white bean and celery salad with basil 196 g fehérbab konzerv 37,8 g vékonyra szeletelt zellerszár 15 g aprított petrezselyem levél 29,75 g zöld vagy piros paprika finomra szeletelve 20 g balzsamecet 0,75 g ganulált fokhagyma 5 g aprított friss bazsalikom levél só, frissen őrölt feketebors ízlés szerint Keverjünk össze mindent egy tálban, fogyasszuk szobahőmérsékleten vagy lehűtve Negyedik csoport: adjunk hozzá 84 g csirkemellet fejenként az alábbi recept alapján. Csirke 84 g csirkemell csíkokra vágva 1,25 g balzsamecet 0,5 g ganulált fokhagyma só és frissen őrölt feketebors ízlés szerint 0,5 g friss bazsalikomlevél Permetezzük be a csirkét a balzsamecettel szórjunk rá ganulált fokhagymát, sót, borsot majd gillezzük meg kb. 5-7 perc alatt. Szórjuk meg a friss bazsalikommal. 1350,-
"Ebéd" "O" Olasz babsaláta

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 650,-
"Ebéd" "O" Sárgarépasaláta retekcsírával

4 adag
748 KJ / adag
Sárgarépa800 g
Csírák (retek, hagyma, lucerna)80 g
olaj0.04 l
Só tengeri12 g
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A tisztított sárgarépát metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, citromlevet és olajat keverünk hozzá. A salátát tálra tesszük, tetejét megszórjuk a retekcsírával. 500,-
"Ebéd" "O" Savanyúkáposzta saláta

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 550,-


« előző 20 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 | következő 20 »

Itent