Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
"Ebéd" "O" Grillezett pangasius feta sajtos rizzsel

4 adag
1738 KJ / adag
Pangasius filé480 g
Só tengeri12 g
sajt feta120 g
barnarizs200 g
petrezselyemzöld4 g
citrom80 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Ebéd" "O" Grillezett tőkehal sárgarépás burgonyapürével

4 adag
1363 KJ / adag
Tőkehal filé440 g
Só tengeri12 g
Rizstej0.4 l
burgonya 800 g
Sárgarépa200 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Ebéd" "O" Indiai kebab tönkölypitával

4 adag
2333 KJ / adag
szójagranulátum400 g
Gyömbér6 g
élesztő8 g
vöröshagyma40 g
fokhagyma8 g
Curry0.4 g
Chili0.4 g
rómaikömény0.4 g
cukkíni friss120 g
koriander0.4 g
paradicsom240 g
Só tengeri8 g
tönkölyliszt200 g
uborka kígyó80 g
Chili0.4 g
bors fekete durva g
bors fekete durva0.4 g
Doboz főételes4 db
Só tengeri12 g
joghurt natur0.4 l
Ehez az ételhez nincs képünk.Indian kebabs 226,8 g szójaburger 1,25 g aprított gyömbér 8,25 tojásfehérje vagy 15,7 g tojáspótló 7,5 g aprított mogyoróhagyma 1,5 g zúzott fokhagyma 26 g tandoori fűszer 1 g aprított koriander levél só és frissen őrölt feketebors ízlés szerint 29,5 g cukkíni, 2,5 cm-s darabokra vágva 55,5 g paradicsom, cikkekre vágva 3 cukornád nyárs vagy bambusz nyárs ( 5 percig vízben áztatva) Saláta: 61,25 g zsírszegény natúr joghurt 16,63 g hámozott, aprított uborka 0,625 g chili szósz só és frissen őrölt feketebors ízlés szerint Gyúrjuk össze alaposan a szójaburgert, az aprított gyömbért, a tojásfehérjét, a zúzott fokhagymát és a tandoori fűszert. Adjuk hozzá az aprított koriandert és ízesítsük sóval, borssal. Formázzunk 34 g szójás keverékből golyókat. Egy nyársra szúrjuk fel a darabokra vágott cukkínivel és a cikkezett paradicsommal felváltva. Ha kint grillezünk, akkor fújjuk be a nyársakat olajjal és süssük készre. Keverjük össze a saláta hozzávalóit és találjuk a kebabbal. 4. csoport: helyettesítsük a szójaburget 226,8 g darált csirkével vagy pulykával. 1450,-
"Ebéd" "O" Joghurtos rakott cukkíni barnarizses zöldségekkel, paradicsommal

4 adag
1028 KJ / adag
barnarizs200 g
Só tengeri12 g
cukkíni friss400 g
paradicsom200 g
Póré40 g
Sárgarépa40 g
zeller40 g
karalábé40 g
joghurt natur0.2 l
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1450,-
"Ebéd" "O" Kapros tökfőzelék pirított szójavirslivel

4 adag
1414 KJ / adag
Tök1200 g
Kapor4 g
Só tengeri12 g
szójavirsli400 g
Doboz főételes4 db
citromlé0.04 l
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Ebéd" "O" Lazac feketeszezámmagban párolt zöldségekkel és burgonyapürével

4 adag
1242 KJ / adag
Tilápia480 g
Vadlazac füstölt120 g
Szezámmag fekete4 g
zöldborsó400 g
Rizstej0.2 l
Sárgarépa40 g
karalábé80 g
Zellerszár80 g
petrezselyem gyökér80 g
Doboz főételes4 db
Paraj8 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Ebéd" "O" Lencsefasírt tönkölygaluskával, zellerkrémmel

4 adag
2792 KJ / adag
lencse400 g
Só tengeri12 g
fokhagyma20 g
tönkölyliszt80 g
tönkölyliszt240 g
zeller400 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1550,-
"Ebéd" "O" Lenmagos bundában sült tilápiafilé zelleres burgonyapürével

4 adag
507 KJ / adag
Tilápia240 g
Só tengeri12 g
Szezámmag40 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A halat sóval megszorjuk majd a szezámmagba megforgatjuk 180 fokos sütőbe készre sütjük. 1650,-
"Ebéd" "O" Lenmagpehelyben sült tilápiafilé párolt zöldségekkel

4 adag
732 KJ / adag
Tilápia440 g
Só tengeri12 g
Doboz főételes4 db
Sárgarépa160 g
zeller80 g
Zellerszár80 g
Póré80 g
Kaliforniai paprika80 g
karalábé160 g
cukkíni friss160 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Ebéd" "O" Parajos gnocchi rolád paradicsomos gombával

4 adag
1419 KJ / adag
Kukoricadara240 g
kukoricaliszt80 g
Só tengeri12 g
Paraj160 g
fokhagyma4 g
Gomba laska400 g
Póré40 g
paradicsom160 g
petrezselyemzöld4 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1450,-
"Ebéd" "O" Rizstejben párolt pangasiusfilé thai zöldségekkel

4 adag
820 KJ / adag
Rizstej0.4 l
Só tengeri12 g
Pangasius filé480 g
Póré80 g
Tomka fűszer40 g
zeller120 g
karalábé120 g
cukkíni friss120 g
Kaliforniai paprika120 g
Sárgarépa200 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Ebéd" "O" Rizstejjel párolt lazac burgonyával és zöldségkörettel

4 adag
1832 KJ / adag
Lazacfilé480 g
burgonya 600 g
Sárgarépa160 g
zeller160 g
Póré80 g
cukkíni friss80 g
Kaliforniai paprika80 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1650,-
"Ebéd" "O" Szezámmagban sült pangasuisfilé grillezett zöldségekkel

4 adag
1058 KJ / adag
Pangasius filé480 g
Szezámmag40 g
Só tengeri12 g
Póré80 g
Sárgarépa200 g
zeller80 g
Zellerszár40 g
cukkíni friss200 g
karalábé80 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Ebéd" "O" Szezámmagban sült tilápiafilé parajos pennével

4 adag
2182 KJ / adag
Só tengeri12 g
Szezámmag80 g
tészta durum penne320 g
Paraj240 g
fokhagyma4 g
Doboz főételes4 db
Tilápia400 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1450,-
"Ebéd" "O" Szezámos bundában sült pangasius filé zelleres burgonyapürével és sárgarépával

4 adag
1449 KJ / adag
Pangasius filé600 g
Szezámmag40 g
Só tengeri8 g
burgonya 400 g
zeller200 g
Sárgarépa120 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre! 1750,-
"Ebéd" "O" Tandoori burgonya háromhagyma chutneyval

4 adag
799 KJ / adag
burgonya 400 g
Joghurt gyümölcsös0.4 l
koriander4 g
rómaikömény4 g
Só tengeri8 g
vöröshagyma80 g
Póré80 g
lilahagyma80 g
citrom g
méz80 g
Chili0.4 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Ebéd" "O" Tárkonyos zöldségragu kölesropogóssal

4 adag
1187 KJ / adag
olaj0.02 l
vöröshagyma80 g
karalábé160 g
zeller160 g
Sárgarépa160 g
kelvirág160 g
Só tengeri12 g
köles200 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Tárkony1.2 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A finomra vágott vöröshagymát kevés olajban aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott sárgarépát, zeller, karalábét, a rózsáira szedett kelvirágot. Erős tűzön üvegesre pirítjuk, sózzuk, tárkonnyal fűszerezzük, és kevés vizet aláöntve majdnem puhára pároljuk. A kölest másfélszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízbe tesszük, felforraljuk, lefedjük és a tűzről levéve 10 percig duzzasztjuk. A kölest felkeverjük, hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, és egy kevés köleslisztet. Összegyúrjuk, kisebb hengerekké formázzuk, és sütőben ropogósra sütjük. 1350,-
"Ebéd" "O" Thai pangasius sült zöldségekkel

4 adag
825 KJ / adag
Pangasius filé480 g
Só tengeri12 g
Tomka fűszer4 g
Sárgarépa200 g
cukkíni friss200 g
zeller200 g
Póré100 g
Kaliforniai paprika100 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1650,-
"Ebéd" "O" Tönkölyspagetti paradicsommal, kalamata olívabogyóval és pirított fenyőmaggal

4 adag
691 KJ / adag
Chili0.4 g
Tészta tönköly400 g
fokhagyma12 g
Sárgarépa40 g
zeller40 g
vöröshagyma40 g
Só tengeri4 g
paradicsom400 g
Olíva bogyó200 g
Só tengeri8 g
Bors zöld0.4 g
petrezselyemzöld4 g
bazsalikom4 g
Fenyőmag30 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.Tönköly spagetti paradicsommal, kalamata olívabogyóval és pirított fenyőmaggal Spelt noodles with tomatoes, kalamata olives and toasted pine nuts 113,4 g teljes kiőrlésű spagetti 0,5 tk chili szirom 3,3 g aprított fokhagyma 15,15 g alacsony nátriumtartalmú zöldségalaplé 98 g konzerv paradicsom 1 cup durvára darabolt magozott kalamata olívabogyó só és frissen őrölt feketebors ízlés szerint 2 g aprított petrezselyem 2 g aprított friss bazsalikom 7,5 g pirított fenyőmag Öntsük bele a tésztát egy nagy fazék forrásban lévő sós vízbe. Szűrjük le, amikor “al dente”-re főtt. Közben egy másik edényben közepes lángon főzzük meg a zúzott fokhagymát és a chili szirmot a zöldségalaplében. Ne hagyjuk, hogy a fokhagyma megbarnuljon. Amikor a fokhagyma kezd puhulni, adjuk hozzá a konzerv paradicsomot, főzzük addig míg a tészta el nem készül, ez kb. 10-15 percet vesz igénybe. Adjuk hozzá az olívabogyót a paradicsomszószhoz, ízesítsük a sóval és borssal. Keverjük bele a tésztát a szószba, szórjuk meg a fűszernövényekkel és a pirított fenyőmaggal. Tálaljuk azonnal. 2. csoport: A végén szórjuk rá parmezán sajtot 4. csoport : Adjunk grillezett csirkemell filét a tésztához 1350,-
"Ebéd" "O" Vegetáriánus chili

4 adag
1170 KJ / adag
Doboz főételes4 db
lilahagyma160 g
Kaliforniai paprika80 g
Chili4 g
Sárgarépa64 g
fokhagyma6 g
Kömény0.4 g
koriander0.4 g
fahéj0.4 g
paradicsom400 g
bulgur40 g
lencse24 g
Vörösbab100 g
Fehérbab100 g
Nagyításhoz kattintson a képre!Vegetarian Chili 40 g kockázott lilahagyma 18,6 g kockázott piros kaliforniai paprika 1,75 g aprított jalapeno paprika 16 g kockázott sárgarépa 1,5 g fokhagyma finomra aprítva 2 g chilipor 0,5 g őrölt kömény 0,375 g őrölt koriandermag 0,25 g őrölt fahéj 0,06 g Cayenne-bors só, frissen őrölt feketebors ízlés szerint 98 g konzerv paradicsom 30,25 g zöldségalaplé 8,75 g bulgur 12 g lencse (főtt) 25 g bab (Magyarországon ezek 200 g-os kiszerelésben kaphatók, én innen számoltam) 25 g lima bab Egy tapadásmentes lábosban hirtelen süssük meg a zöldségeket és a zúzott fokhagymát. Adjuk hozzá s chiliport, az őrölt köményt, az őrölt koriandert, az őrölt fahéjat és a cayenne borsot. Főzzük meg a zöldségeket a fűszerekkel, kb. 5 percen keresztül, ízesítsük sóval, borssal. Adjuk hozzá a konzerv paradicsomot, a zöldséglevest, a bulgurt, a főtt lencsét, a babokat és főzzük még kb. 10 percen keresztül, míg a bulgur meg nem puhul. 1350,-



Itent