Extra gabonapástétom uborka tatárral és olívás paradicsommal
|
tönkölybúza | 40 g | köles | 40 g | barnarizs | 40 g | Zabpehely | 40 g | olaj | 0.02 l | vöröshagyma | 40 g | fokhagyma | 8 g | Tengerisó | 8 g | uborka kigyó | 160 g | Kapor | 4 g | paradicsom | 200 g | Olíva bogyó | 80 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
750,- |
extra görög saláta fehérsajttal
|
uborka kigyó | 400 g | paradicsom | 400 g | lilahagyma | 400 g | TVpaprika | 200 g | Olíva bogyó | 120 g | Sajt kecske | 120 g | Tengerisó | 8 g | Majoranna | 4 g | citromlé | 0.02 l |
|
|
700,- |
extra görög saláta fehérsajttal (2)
|
|
|
700,- |
Extra görög saláta kecskesajttal
|
lilahagyma | 400 g | Olíva bogyó | 40 g | uborka kigyó | 400 g | paradicsom | 400 g | Olaj Olíva | 0.04 l | citromlé | 0.02 l | Tengerisó | 8 g | TVpaprika | 200 g | Sajt kecske | 80 g | Doboz főételes | 4 db |
|
A zöldségeket nagyobb kockákra vágjuk. Kissé besózzuk, citromlével meglocsoljuk, hozzá adjuk az olajat, majorannával fűszerezzük és összekeverjük. A tetejére szórjuk a kockákra vágott sajtot. |
750,- |
Extra magos tönkölyropogós olívás fehérbabkrémmel és pirított pritaminnal
|
|
|
750,- |
Extra magos tönkölyropogós rozmaringos padlizsánnal és paradicsommal
|
|
|
750,- |
Extra padlizsán krém marinírozott cukkínivel és sült paprikával
|
Padlizsán | 400 g | olaj | 0.08 l | Tengerisó | 12 g | fokhagyma | 8 g | cukkíni friss | 400 g | TVpaprika | 200 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
750,- |
Extra padlizsánkrém marinírozott cukkínivel és sült paprikával
|
Padlizsán | 240 g | olaj | 0.04 l | fokhagyma | 8 g | rozmaring | 0.4 g | cukkíni friss | 240 g | petrezselyemzöld | 0.4 cs | citrom | 40 g | TVpaprika | 240 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
750,- |
Extra palacsinta chilis mogyorókrémmel töltve szójával pácolt zöldségekkel
|
tönkölyliszt | 120 g | olaj | 0.04 l | Tengerisó | 12 g | Mogyoró földi | 400 g | Chili | 0.8 g | Sárgarépa | 40 g | Póré | 40 g | zeller | 400 g | Saláta jég | 0.4 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
700,- |
Extra palacsinta juhsajttal és olívával töltve
|
tönkölyliszt | 120 g | olaj | 0.04 l | Sajt juh | 200 g | Olíva bogyó | 120 g | Saláta jég | 40 g | Saláta ruccola | 40 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
700,- |
Extra palacsinta mazsolás túrókrémmel, almás salátával
|
tönkölyliszt | 120 g | túró | 400 g | Tengerisó | 12 g | olaj | 0.04 l | Saláta batávia | 0.4 db | Saláta római | 0.4 db | Saláta jég | 0.8 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
700,- |
Extra Palacsinta padlizsánkrémmel töltve fekete retekkel
|
tönkölyliszt | 120 g | olaj | 0.04 l | Tengerisó | 12 g | fokhagyma | 8 g | rozmaring | 0.4 g | olaj | 0.04 l | Padlizsán | 400 g | feketeretek | 200 g | Saláta jég | 80 g | Saláta ruccola | 40 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
700,- |
Extra palacsinta toscan babpástétommal és paradicsommal
|
tönkölyliszt | 120 g | olaj | 0.04 l | Tengerisó | 12 g | Fehérbab | 160 g | Olíva bogyó | 80 g | fokhagyma | 8 g | rozmaring | 0.4 g | paradicsom | 200 g | Saláta jég | 0.8 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
700,- |
Extra paradicsomos szója pástétom füstölt virslivel,lilahagymás újburgonya salátával
|
Szójapárizs | 240 g | szójavirsli | 160 g | paradicsom | 80 g | olaj | 0.04 l | lilahagyma | 80 g | burgonya | 600 g | citromlé | 0.02 l | Doboz főételes | 4 db |
|
|
750,- |
Extra paradicsomos szójapástétom füstölt virslivel, lilahagymás újburgonya salátával
|
Szójapárizs | 240 g | szójavirsli | 160 g | paradicsom | 160 g | burgonya | 400 g | olaj | 0.02 l | petrezselyemzöld | 0.4 cs | citromlé | 0.02 l | Doboz főételes | 4 db |
|
|
750,- |
Extra paradicsomsaláta pácolt kecskesajtgolyókkal
|
paradicsom | 1200 g | Tengerisó | 8 g | olaj | 0.02 l | újhagyma | 80 g | Sajt golyó pácolt kecske | 4 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
750,- |
extra paradicsomsaláta pácolt kecskesajttal
|
|
|
700,- |
Extra paradicsomsaláta ruccolával és olívával
|
paradicsom | 800 g | Saláta ruccola | 80 g | Olíva bogyó | 40 g | Olaj Olíva | 0.04 l | Tengerisó | 8 g | citromlé | 0.02 l | Póré | 80 g | Doboz főételes | 4 db |
|
a paradicsomot szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott pórét, sózzuk citromlével és olajjal meglocsoljuk és összekeverjük.
A ruccola levelekkel tállajuk, tetejére szórjuk az olíva bogyót. |
750,- |
Extra paradicsomsaláta újhagymával és pácolt tofuval
|
paradicsom | 1000 g | újhagyma | 200 g | tofu | 200 g | Olaj Olíva | 0.04 l | Tengerisó | 8 g | citromlé | 0.02 l | Doboz főételes | 4 db |
|
A paradicsomot cikkekre vágjuk, hozzá adjuk a 2 cm-es hasábokra vágott újhagymát, sózzuk, citromlével és olíva olajjal meglocsoljuk, és óvatosan összekeverjük. A tofut apró kockákra vágjuk, sózzuk, citromlével és olajjal bekeverjük, majd a saláta tetejére szórjuk. |
600,- |
Extra pirítós Babos zakuszkával
|
tönkölyliszt | 120 g | élesztő | 8 g | Tengerisó | 12 g | olaj | 0.04 l | Saláta ruccola | 40 g | TVpaprika | 120 g | paradicsom | 120 g | Padlizsán | 120 g | Vörösbab | 80 g | vöröshagyma | 80 g | fokhagyma | 20 g | pirospaprika | 8 g |
|
A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajban aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, kevés vízzel elkeverjük.
A padlizsánt, és a paprikát faszénparázson megpirítjuk, a bőrét lehúzzuk, és a húsát a pörköltalaphoz adjuk.
Hozzáadjuk a sózott vízben megfőzött babot, sózzuk, fűszerezzük fokhagymával, csípőspaprikával, összepirítjuk, majd pépesre mixeljük.
|
700,- |